Despre noi

Despre noi

Afla cu ce ne ocupam

                                 

Cine suntem noi?

    Cu bucurie și pasiune, vă prezint echipa Showtime360, alcatuita din Andrei, alături de colegul meu dedicat, Adrian.

Ne dedicăm să vă oferim cele mai captivante și iubite amintiri, menite să rămână vii pentru totdeauna în sufletele și inimile voastre!

Cu profesionalism și entuziasm, ne angajăm să transformăm fiecare eveniment într-o experiență memorabilă și plină de bucurie.

Vă invităm să ne lăsați să vă înconjoară cu magia Showtime360 și să creăm împreună amintiri

   

De ce Showtime360? 

După mulți ani petrecuți în afara țării, unde am înțeles că munca trebuie să provină din pasiune și dragoste,

am decis să revin în țară pentru a face ceea ce îmi place cel mai mult: să fiu alături de oameni în momentele lor speciale.

Cu o istorie frumoasă în organizarea nunților și a evenimentelor speciale,

am hotărât să intru pe piața evenimentelor cu platforma 360 Infiniti Mirror, noul trend din 2023.

Această decizie a fost inspirată de dorința mea de a aduce inovație și magie în fiecare eveniment, oferind clienților noștri experiențe unice și memorabile.

Prin Showtime360, aspir să transform fiecare moment într-o poveste de neuitat și să aduc bucurie în viața celor care ne aleg pentru a fi alături de ei în acele clipe speciale.

  

Ce este Vidiobooth 360 ?

Apropie-te de momentele tale speciale cu platforma 360 Vidiobooth-ul nostru, cel mai inovator și distractiv dispozitiv pentru evenimente.

Design-ul modern integrează perfect platforma în decorul oricărei petreceri, aducând un plus de magie și originalitate.

Dacă ai pregătit un eveniment corporate pentru angajații tăi și vrei ca atmosfera să fie memorabilă, oferindu-le o experiență de superstar, suntem alegerea perfectă!

Avem toate elementele necesare pentru a crea un party pe cinste, unde distracția va atinge cote maxime.

Fie că alegi platforma 360 Selfie sau vrei să îți surprinzi angajații în cele mai spectaculoase deghizări în fotografii sau videoclipuri unice,

suntem pregătiți să facem ca fiecare moment să fie de neuitat.

Alege inovația și distracția pentru evenimentul tău cu platforma 360 VidioBooth-ul de la Showtime360.

  

Cu ce venim la evenimenteul tau? 

Pachetul nostru complet pentru evenimentul dumneavoastră include:

2 operatori profesioniști: O echipă dedicată care vă va asigura că totul funcționează perfect pe toată durata evenimentului.

Platforma Infinity Mirror hexagonală fixă cu braț rotativ: O platformă modernă și inovatoare care poate găzdui între 6-8 persoane, oferind o experiență captivantă și interactivă.

Camera de filmat GoPro Hero 11 cu filmare în 4K: Pentru a asigura înregistrări de calitate superioară și imagini clare.

Lumini SMD LED DJ Disco tip bara (5 buc): Pentru a crea o atmosferă vibrantă și captivantă pe parcursul evenimentului.

Lumini video studio albe LED (4 buc): Pentru a ilumina perfect zona și a asigura o calitate excelentă a înregistrărilor video.

Mașină de fum pe bază de gheață și lichid de ceață: Adaugă un element dramatic și spectaculos la eveniment.

Mașină de baloane de săpun profesională: O surpriză plină de bucurie și magie pentru invitați.

Statie de accesare a videoclipurilor prin cod QR: Pentru a oferi invitaților acces rapid și ușor la videoclipurile realizate.

4 stâlpi VIP cu cordon roșu: Pentru a delimita zona și a asigura siguranța invitaților.

Zonă cu număr nelimitat de props-uri: Masti, peruci, palarii, ochelari și multe altele pentru a aduce o notă de distracție și creativitate.

Număr nelimitat de videoclipuri: Invitații pot crea și salva oricâte videoclipuri doresc pentru a păstra amintiri unice.

Transfer al tuturor filmulețelor pe stick USB: La sfârșitul evenimentului, veți primi toate videoclipurile pentru a le păstra și a le împărtăși cu ceilalți.

Cu acest pachet complet, vă garantăm o experiență de neuitat și o imortalizare perfectă a fiecărui moment important din evenimentul dumneavoastră.

 Unde recomandam?

Experiența Video 360 este potrivită pentru orice tip de eveniment, inclusiv nunti, botezuri, aniversari/majorate, petreceri private sau corporate, precum și lansări de produse.

Platforma 360 transformă fiecare participant într-un superstar, capturând toate emoțiile și gesturile într-un clip scurt de 30 de secunde.

Beneficiați de efecte precum slowmotion, fast motion, boomerang, tunel și alb-negru, care vor transforma fiecare moment într-o amintire de neuitat cu ajutorul camerei 360.

Dorim să vă oferim o experiență personalizată și memorabilă. Așadar, ne adaptăm la nevoile și dorințele dumneavoastră specifice.

Puteți alege dintr-o varietate de opțiuni, cum ar fi personalizarea efectelor video sau integrarea tematicii evenimentului în experiența selfie. Suntem aici pentru a face ca fiecare moment să fie autentic și plin de bucurie!

  

 

 

 

 

 

 

Ultimele evenimente