Galerii foto video

Galerii foto video

360 ShowTime - Platforma rotativa 360
Alina&Lucian
Nunta Brasov

Alina&Lucian

Dragostea  Alinei și a lui Lucian: Unirea a Două Inimi 

Într-o zi magică, două inimi au devenit una când Alina și Lucian au făcut promisiuni veșnice de iubire și devotament. Cu zâmbetele lor luminoase și privirile lor pline de afecțiune, acești tineri căsătoriți au celebrat începutul unei noi aventuri împreună.Alina este o femeie cu un spirit deschis și plină de viață. Îi place să descopere lumea și să găsească frumusețea în cele mai mici detalii. Lucian este un om hotărât și dedicat, care știe să-și pună în aplicare visele și să ofere sprijinul de care Alina are nevoie.Căsătoria lor este un simbol al dragostei pure și al unității lor în fața viitorului. Cu familia și prietenii alături, Alina și Lucian sunt gata să traverseze împreună fiecare zi a vieții lor, să se susțină reciproc și să împărtășească fiecare bucurie și fiecare provocare.

Să le urăm Alinei și lui Lucian fericire și împlinire pe această cale frumoasă a dragostei lor!

 

 

 

Reviews
Oglinda ShowTime360

Reviews

Bine ați venit pe Pagina noastră de Recenzii Client! 

 Aici, la Pagina noastră de Recenzii Client, punem în valoare vocea și experiența clienților noștri. Suntem bucuroși să împărtășim poveștile și gândurile lor sincere cu privire la produsele și serviciile noastre.

Această pagină este un spațiu dedicat feedback-ului autentic și transparent. Clienții noștri sunt inima afacerii noastre, și suntem mândri să le oferim un loc unde pot împărtăși părerile și să ajute alți clienți să ia decizii informate.

Dacă ați avut o experiență cu produsele sau serviciile noastre, vă încurajăm să împărtășiți gândurile și opiniile voastre aici. Suntem recunoscători pentru contribuția voastră și suntem aici pentru a vă asculta și a ne îmbunătăți în continuare.

Vă invităm să explorați recenziile de la alți clienți și să vă alăturați comunității noastre de feedback și transparență. Vă mulțumim că sunteți parte din povestea noastră! 

 Paula & Andrei
Nunta vaslui

Paula & Andrei

Atunci când mirii pășesc pe ringul de dans, dansul lor transmite emoții puternice și o conexiune specială care poate fi resimțită de toți cei prezenți. Fiecare mișcare, fiecare atingere și fiecare privire sunt purtătoare de magie și transmit o energie vibrantă către toți cei care asistă. Oamenii se îndrăgostesc de această frumusețe în miscare și se lasă pradă emoțiilor pe măsură ce admiră tandrețea și pasiunea mirilor.

Pe lângă momentele romantice de pe ringul de dans, scântei apar și în cadrul evenimentului în sine, care a fost organizat cu trudă și dragoste. Fiecare detaliu planificat cu grijă, fiecare decor, fiecare mâncare și fiecare aspect al evenimentului este conceput pentru a crea o atmosferă magică. Într-un astfel de cadru, oamenii se simt inspirați și încurajați să se deschidă și să se conecteze cu ceilalți. Relațiile sunt consolidate, iar noi conexiuni se formează în această atmosferă plină de bucurie și iubire.

Casa de piatra Paula&Andrei 

Echipa ShowTime360 vă urează o viață lungă și frumoasă, o casă plină de copii și o viață plină de iubire și înțelegere reciprocă.

Să fiți alături unul de celălalt în momentele de bucurie, dar și în cele de greutate și durere.

Să rămâneți mereu la fel de frumoși și energici ca în ziua nunții voastre.

 Crina&Andrei
Nunta brasov

Crina&Andrei

                                                             

        Căsătoria lui Crina și Andrei: Uniți în Dragoste și Devotament 

        Într-o zi specială și plină de emoție, Crina și Andrei au spus "Da" pentru a-și petrece restul vieții împreună. Cu inimile lor pline de dragoste și cu dorința lor puternică de a fi împreună, acești doi tineri au unit destinele în fața celor dragi.

Crina și Andrei sunt două suflete care s-au întâlnit în călătoria lor prin viață. Ei au învățat să se susțină reciproc în momentele bune și mai puțin bune, să se înțeleagă și să se iubească așa cum sunt.

Căsătoria lor reprezintă un angajament solemn de a construi împreună o viață plină de iubire și de a depăși împreună provocările ce pot apărea. Cu sprijinul prietenilor și al familiei lor, Crina și Andrei sunt gata să înceapă această nouă etapă a vieții lor, cu încredere și speranță în inimile lor.

Să le urăm lui Crina și lui Andrei toată fericirea și împlinirea în această nouă călătorie a dragostei lor!

Echipament
Prezentare echipament

EchipamentEste foarte important sa stii cu ce echipament lucram si cu ce ne prezentam la evenimentul tau.

       Echipamentul nostru de ultimă generație include:

 

-Platforma Infinity Mirror hexagonală fixă cu braț rotativ pentru 6-8 persoane;

-Camera de filmat GoPro Hero 11 cu filmare 4K;

-SMD LED Bar Colour Strip Light DJ Disco;

-LED Video Studio Lighting White;

-Masina de fum pe baza de gheta si lichid de ceatza,

-Mașină de baloane de săpun profesională;

-Guest Book Telephone Classic Retro 

-Stație de accesare a videoclipurilor cu cod QR;

-Masa de accesorii cu o varietate de prop-uri și accesorii;

-Atmosfera pozitivă, zâmbetul și o stare de spirit nelimitată pe toată perioada evenimentului oferă un mediu perfect pentru a vă crea amintiri memorabile.

  

 Ilinca Andreea
Crestinarea micutei Ilinca Andreea

Ilinca Andreea

La botezul micuței Ilinca Andreea, am avut parte de o distracție minunată și plină de bucurie. Atmosfera a fost plină de emoție și fericire, deoarece evenimentul a adus împreună familia și prietenii apropiați într-un moment special.

Încă de la început, am fost întâmpinați de un decor frumos amenajat. Muzica veselă ne-a înviorat sufletele și ne-a făcut să simțim că suntem parte dintr-un eveniment cu adevărat special.

Cu toții ne-am bucurat de prezența micuței Ilinca, care era înconjurată de iubirea și afecțiunea părinților, rudelor și nașilor. Chipul ei zâmbitor și curios ne-a făcut să ne topim de dragoste și să ne implicăm cu entuziasm în eveniment.

Pe parcursul ceremoniei de botez, am participat cu emoție la rugăciuni și la ritualele specifice, iar micuța Ilinca a fost binecuvântată cu apă sfântă în numele credinței creștine. A fost un moment plin de semnificație și de angajament spiritual pentru întreaga familie.

După ceremonie, am continuat să sărbătorim într-un cadru festiv. Am avut parte de o masă delicioasă, cu mâncăruri și deserturi alese, care ne-au răsfățat papilele gustative. Ne-am bucurat de momente de convorbiri pline de veselie și am revăzut prieteni vechi, creând o atmosferă caldă și prietenoasă.

Distracția de la botezul micutei Ilinca Andreea a fost o ocazie de a ne uni în jurul acestei mici prințese și de a crea amintiri frumoase și neprețuite. Am petrecut momente de bucurie și fericire împreună, consolidând legăturile noastre de prietenie și familie.