Pachete

Pachete

Oferta noastra

 

    La colțul videobooth, echipa ShowTime vă invită să vă distrați și să creați amintiri de neuitat prin îmbinarea divertismentului cu atmosfera specială a petrecerii.

Vă imaginați cum poate fi magia unei petreceri?

Ea se manifestă prin faptul că toți invitații se reunesc și se simt bine împreună, prin legăturile noi de prietenie care se formează,

prin momente emoționante precum cereri în căsătorie sau prin revederea cu prieteni dragi pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme.

ALTE SERVICI

 Audio Guest Book

Audio Guest Book este o inovație care aduce o nouă dimensiune în păstrarea amintirilor și interacțiunii cu invitații tăi la diverse evenimente sau momente importante din viața ta. În loc să se limiteze doar la mesaje scrise sau semnături pe o carte de oaspeți tradițională, Audio Guest Book le oferă invitaților posibilitatea de a înregistra mesaje vocale personalizate.

Acest concept îți permite să creezi o colecție de amintiri sonore, în care invitații pot lăsa urări de bine, să împărtășească momente speciale sau să spună povestiri amuzante sau emoționante. Cu ajutorul tehnologiei audio, aceste mesaje capătă o calitate autentică și emoțională, permițându-ți să retrăiești momentele importante din perspectiva invitaților.

Un avantaj major al Audio Guest Book este că nu mai trebuie să te limitezi la spațiul restrâns al unei cărți de oaspeți tradiționale. Înregistările audio pot fi păstrate digital, pe un dispozitiv sau pe un server online, astfel încât să poți asculta mesajele ori de câte ori dorești și să le împărtășești cu cei dragi în orice moment.

Acest serviciu poate fi folosit în diverse ocazii, precum nunți, aniversări, botezuri, petreceri corporate sau orice alt eveniment important din viața ta. Îți oferă posibilitatea să creezi o amintire valoroasă, în care vocea și emoția invitaților tăi să fie păstrate pentru totdeauna.

 Înainte de eveniment, vei înregistra un mesaj de întâmpinare pe telefonul destinat Audio Guest Book. Atunci când un invitat ridică receptorul, va asculta mesajul înregistrat de tine, care îi va oferi instrucțiuni și îl va încuraja să lase propriul mesaj. După ce ascultă mesajul de întâmpinare, invitatul poate înregistra mesajul dorit.

Telefonul poate fi amplasat pe o masă de cocktail sau în altă zonă a sălii de eveniment. Această soluție permite înregistrarea mesajelor chiar și în condiții de sunet puternic sau zgomot ambiental. Astfel, indiferent de zgomotul din jur, invitații vor putea lăsa mesaje fără a fi afectați de acest aspect.

pachetul include:

-Guest Book Telefon Classic Retro,

-1 Masa Cocktail imbracata in husa neagra,

-1 mesaj personalizat pe un bord ,

-1 usb stick 

-livrare, instalare, operator pe durata evenimentului ( la cerere daca este nevoie)

dezistalare si colectarea telefonului de la eveniment.

Toate mesajele audio vor fi transferate din telefonul retro pe un usb stick si in maxim 2 zile se va oferi un stick cu toate inregistrarile invitatiilor.

Pret Inchiriere:

150 euro    4 ore 
200 euro    6 ore
350 euro  Tot eveniemntul

 

 

 

 

 

OFERTA ANULUI 2024

  

-2 operatori pe toata periaoda evenimentului 

-Platforma Infinity Mirror hexagonala fixa cu braț rotativ, care poate gazdui intre 6-8 persoane

-Camera de filmat GoPro Hero 11 cu filmare in 4K

-Lumini SMD LED DJ Disco tip bara 5 buc,

-Lumini video studio albe LED 4buc,

-Masina de fum pe baza de gheta si lichid de ceatza.

-Masina de baloane de sapun profesionala

-Statie de accesare a videoclipurilor prin cod QR 

-4 stalpi VIP cu cordon rosu pentru delimitarea zonei si siguranta invitatilor

-Zona cu numar nelimitat de props-uri, cum ar fi masti, peruci, palari si ochelari

-Numar nelimitat de videoclipuri

 

 

PACHETE

ORE

PRET

MINI

3ore

1300lei

STANDARD

4 ore 

1500lei

SILVER

5 ore 

1700lei 

GOLD

6 ore 

1900lei 

PLATINUM

8 ORE

2300lei

FULL EVENT

Tot evenimentul 10  - 12 ore 

2600 lei

 

 

 

                                                                                                                                                                     yesyes  La ori ce pachet ales vei beneficia gratuit de Audio Guest Book la inchirierea platformei 360    enlightenedenlightened

Detali suplimentareOra suplimentară este de 150 lei la platforma 360

Telefonul Audio Guest Book este valabil doar in interiorul judetului Brasov daca se inchiriaza separat de platforma 360 si se percepe un depozit de 200euro ce vor fi restituiti la finalui evenimentului.De asemenea, menționăm că ne deplasăm oriunde în țară sau în afara ei pentru a presta servicii și nu percepem niciun cost suplimentar pentru deplasarea în interiorul localităților Brașov și Târgu Ocna. În afara acestor județe, se aplică o taxă de 1,25 lei per kilometru parcurs, începând de la sediul nostru din localitatea Brașov